Numarul persoanelor ranite in urma accidentului din judetul Olt a ajuns la 14, una fiind preluata de un elicopter SMURD, iar un barbat a decedat, politistii stabilind ca soferul microbuzului nu a acordat prioritate autoturismului la intrarea de pe un drum judetean pe DN 65, informeaza Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Olt, Alin Basasteanu, a declarat pentru Mediafax ca barbatul aflat in stop cardio-respirator a decedat, medicii incercand sa il resusciteze cateva zeci de minute. Acesta era pasager in autoturism.

De asemenea, 14 persoane - 11 din microbuz si trei din autoturism - au fost ranite. Unul dintre raniti, care avea multiple traumatisme, a fost preluat de un elicopter SMURD si transportat la Spitalul Judetean din Craiova.

Accidentul a avut loc intre Slatina si Craiova, pe DN 65, in localitatea Bobicesti.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Olt, Alin Basesteanu, in accident au fost implicate un microbuz in care se aflau 19 pasageri si un autoturism in care erau patru persoane.

Conform centrului Infotrafic, circulatia se desfasoara ingreunat (pe un fir, alternativ) pe DN65 Slatina - Craiova, in zona localitatii Bobicesti (km 35).