Barbatul care a accidentat un politist ce ii ceruse sa scoata masina de pe plaja din Mamaia a fost arestat preventiv, duminica, de Judecatoria Constanta, transmite Mediafax.

Decizia instantei nu este definitiva si poate fi contestata in termen de 48 de ore la Tribunalul Constanta.

Barbatul a fost dus in arestul Politiei Judetene Constanta.

Oamenii legii au fost sesizati, sambata, ca un autoturism se afla pe plaja din Mamaia.

Astfel, la fata locului s-a deplasat o echipa formata dintr-un politist si un jandarm care au observat ca langa masina respectiva era un barbat, care le-a dat acestora date false despre identitatea sa.

Ulterior, politistul i-a solicitat barbatului sa scoata autoturismul de pe plaja, dar, constatand ca acesta se afla sub influenta bauturilor alcoolice, agentul s-a urcat la volan, cu barbatul respectiv in dreapta sa.

Dupa ce a scos masina de pe plaja, politistul a coborat si a ramas langa portiera, solicitandu-i barbatului actele de identitate. Acesta a pretins ca se uita in torpedou, insa la un moment dat a sarit pe scaunul din stanga, a pornit masina si a demarat.

Pentru a nu fi lovit, politistul s-a urcat pe marginea portierei din stanga fata si s-a prins cu mana dreapta de stalpul dintre usi, iar cu mana stanga de portiera care era deschisa.

Dupa cativa metri, la un viraj la dreapta, politistul a sarit in picioare, fiind acrosat cu portiera la sold si la mana dreapta, fara sa fie ranit. Politistul a acuzat insa dureri la coloana, motiv pentru care a mers la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta pentru investigatii medicale, dar nu a ramas internat.