Un barbat este cercetat dupa ce, aflat sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor, a accidentat un politist care ii ceruse sa scoata masina de pe plaja din Mamaia, agentul ajungand la spital, fara insa sa necesite internarea, informeaza Mediafax.

Potrivit politistilor, oamenii legii au fost sesizati, sambata, ca un autoturism se afla pe plaja din Mamaia.

Astfel, la fata locului s-a deplasat o echipa formata dintr-un politist si un jandarm care au observat ca langa masina respectiva era un barbat, care le-a dat acestora date false despre identitatea sa.

Uterior, politistul i-a solicitat barbatului sa scoata autoturismul de pe plaja, dar, constatand ca acesta se afla sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurile, agentul s-a urcat la volan, cu barbatul respectiv in dreapta sa.

Dupa ce a scos masina de pe plaja, politistul a coborat si a ramas langa portiera, solicitandu-i barbatului actele de identitate. Acesta a pretins ca se uita in torpedou, insa la un moment dat a sarit pe scaunul din stanga, a pornit masina si a demarat.

Pentru a nu fi lovit, politistul s-a urcat pe marginea portierei din stanga fata si s-a prins cu mana dreapta de stalpul dintre usi, iar cu mana stanga de portiera care era deschisa.

Dupa cativa metri, la un viraj la dreapta, politistul a sarit in picioare, fiind acrosat cu portiera la sold si la mana dreapta, fara sa fie ranit.

Desi l-a accident pe politist, soferul si-a continuat deplasarea, insa dupa aproximativ un kilometru a lovit un stalp. El a fost transportat la spital unde i-a fost recoltata o proba de sange, refuzand insa sa o dea si pe a doua.

Gheorghe Ionescu, politistul ranit grav acum trei saptamani de un om de afaceri turc, a decedat vineri dimineata la spitalul Floreasca.In noaptea de 2 spre 3 august, Abdullah Atas nu a respectat semnalele regulamentare de oprire ale politistului si l-a acrosat cu masina, dupa care l-a purtat pe capota 400 de metri. Agentul a cazut apoi pe partea carosabila.