Un tanar de 19 ani a fost amendat, marti, de politistii constanteni, dupa ce a fost filmat in timp ce palmuia o turista pe o plaja din statiunea Mamaia, pentru ca femeia isi asezase prosopul in fata sezlongului pe care acesta statea, in cauza fiind deschis si un dosar de cercetare penala in rem, transmite Mediafax. Potrivit Constanta News, barbatul ar fi angajat al administratorului plajei respective.

Incidentul a fost filmat cu telefonul mobil de un alt turist aflat pe plaja, in imagini aparand tanarul de 19 ani care se cearta cu o femeie si cu un barbat, intrucat cei doi isi asezasera prosopul in fata sezlongului pe care acesta statea.

La un moment dat, femeia este scuipata de tanar, dupa care aceasta, la randul ei, il scuipa pe agresor, care apoi o loveste cu palma peste fata si pleaca. Ulterior, barbatul si femeia sunt indepartati din fata sezlongurilor de catre angajatii operatorului sectorului respectiv de plaja.

Imaginile respective au ajuns, prin intermediul presei, in atentia politistilor constanteni, care s-au autosesizat si au reusit, marti, sa-i identifice atat pe agresor cat si pe femeia agresata. Aceasta are 56 de ani si este din Slobozia, in timp ce tanarul agresor este din Bucuresti.

El a fost amendat cu 200 de lei, pe numele sau fiind deschis si un dosar de cercetare penala in rem.

Politistii constanteni au precizat ca femeia si-a rezervat dreptul de a depune plangere in termen de 90 de zile.