Procurorii DIICOT au retinut marti o persoana pentru trafic de droguri de mare risc, dupa ce a fost prinsa in flagrant in timp ce vindea aproximativ 500 grame heroina contra sumei de 11.000 euro, iar la perchezitii au fost gasite inca doua pachete de aproximativ un kilogram heroina, cu o valoare de piata de 55.000 euro.

Potrivit unui comunicat al DIICOT transmis marti si citat de Agerpres, inculpata R.M.C. este prezentata Tribunalului Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 zile pentru trafic de droguri de mare risc, in forma continuata.

Sursa citata precizeaza ca, luni, s-a procedat la organizarea unei actiuni de prindere in flagrant a inculpatei, aceasta fiind depistata dupa ce a remis persoanelor autorizate de procurorii DIICOT, cantitatea de aproximativ 500 grame heroina contra sumei de 11.000 euro.

"In baza mandatului de perchezitie emis in cauza s-a procedat la efectuarea unei perchezitii domiciliare la adresa din Bucuresti, sector 2, ocazie cu care au mai fost gasite inca doua pachete ce contineau o substanta pulverulenta, de aproximativ un kg heroina, cu o valoare de piata de 55.000 euro. Cercetarile au fost extinse si fata de suspecta E.F.C. pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de mare risc, in forma continuata", se arata in comunicat.

Actiunea a fost realizata impreuna cu politistii din cadrul BCCO Bucuresti si SCCO Ilfov, iar procurorii au beneficiat de suportul Directiei de Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.