UPDATE 14.12 "Au fost aduse zece victime in urma unei tamponari dintre un tren si un tir, toate fiind stabile din punct de vedere hemodinamic. In momentul de fata, persoanele respective se afla in investigatii. Nu par sa aiba probleme deosebite, cel putin risc vital nu pare sa aiba niciunul", a declarat Emil Bunda Agerpres, medic la Unitatea de Urgente din Spitalul Judetean de Urgente din Resita.

Un autotir a intrat, joi, in coliziune cu un tren de persoane care circula pe ruta Oravita - Timisoara, accident ce s-a soldat cu ranirea a patru persoane, informeaza Agerpres.

"Prin apelul 112 s-a anuntat un accident ce a avut loc in jurul orei 9,30, pe Drumul Judetean 572, Berzovia - Fizes, cand un autotir a intrat in coliziune cu trenul de persoane care circula pe ruta Oravita - Timisoara. In urma accidentului, autotirul s-a rasturnat in afara partii carosabile. Soferul tirului a fost preluat de ambulanta, iar alte trei persoane ce par a fi ranite usor au fost preluate din tren si duse la spital', a afirmat ag. sef adj. de politie Ancuta-Ramona Chetan, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Caras-Severin.

Trenul are doua vagoane de pasageri, iar cel de al doilea vagon a deraiat, a mai spus purtatorul de cuvant al IPJ Caras-Severin.