Joi, vremea caniculara si disconfortul termic vor persista in vestul si sudul teritoriului, iar la nivelul intregii tari, se vor inregistra temperaturi maxime cuprinse intre 29 si 38 de grade, transmite Mediafax.

Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in jumatatea de est a tarii si la munte, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va avea unele intensificari, ziua, in regiunile sud-estice si va sufla in general slab in rest. Temperaturile minime se vor incadra, in general, intre 14 si 24 de grade.

Bucuresti

Vremea se va mentine caniculara, cu disconfort termic ridicat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 35 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara si noaptea, cand vor fi conditii ca trecator sa ploua. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va fi de 20...22 de grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.

Vineri

Vremea se va mentine caniculara indeosebi in regiunile vestice si sud-vestice, iar la nivelul intregii tari temperaturile maxime se vor incadra intre 29 si 38 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in zona montana si in regiunile estice si sud-estice, unde pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 11 grade in depresiuni si 24 de grade in Dealurile de Vest.