Patru tineri, printre care se afla si un militar de la Deveselu, acuzati ca au violat o fata de 18 ani pe un camp de langa orasul Caracal, judetul Olt, au fost retinuti de procurorii Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti si vor fi dusi in instanta cu propunere de arestare preventiva, informeaza Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, Ionut Razvan Negret (soldat la o unitate militara), Ionut Valentin Ionescu, Florin Codrut Ionescu si Marian Alexandru Felesco, au fost retinuti sub aspectul savarsirii infractiunii de viol.

In cursul zilei de miercuri, acestia vor fi prezentati in fata unui judecator de drepturi si libertati cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Procurorii sustin ca, in noaptea de 14/15 iunie 2015, pe un camp din apropierea municipiului Caracal, cei patru tineri au constrans victima R.V. sa intretina cu ei raporturi si/sau acte sexuale.

Presa locala a relatat faptul ca o tanara din comuna Rusanesti, judetul Olt, dar cu domiciliul in orasul Caracal, s-a urcat, impreuna cu o prietena, in masina unui amic, chiar in ziua in care implinea 18 ani.

Pe drumul dintre comuna Deveselu si orasul Caracal, soferul a lasat sa urce in autoturism inca trei prieteni. Pe un camp, cei patru au violat-o pe fata de 18 ani, in vreme ce prietena ei minora era tinuta ostatica in masina.