Un barbat de 41 de ani a fost retinut de politistii din Arad dupa ce a fost prins in flagrant cand primea bani de la o tanara pe care ar fi santajat-o sa ii dea 20.000 de dolari pentru a nu face publice fotografii compromitatoare cu aceasta, transmite Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, duminica, de Politia Judeteana Arad, un barbat de 41 de ani din Oradea a fost retinut, fiind prins in flagrant cand primea bani in urma unui santaj.

Astfel, politistii au fost sesizati, in urma cu cateva zile, de o tanara de 21 de ani, din Arad, despre faptul ca un barbat pe care l-a cunoscut prin intermediul unei retele de socializare i-ar fi solicitat 20.000 de dolari pentru a nu face publice unele fotografii compromitatoare cu aceasta.

Politistii spun ca suspectul a primit deja de la tanara, in ultimele luni, bunuri si suma de 2.000 de lei, in mai multe transe.

Sambata seara, politistii aradeni au organizat un flagrant, barbatul fiind prins la Oradea, in momentul in care a primit de la tanara 1.000 de lei, "bani reprezentand o alta transa din cei 20.000 de dolari pe care acesta i-ar fi solicitat".

Suspectul a fost retinut pe baza de ordonanta pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru santaj.