Mihai Prisacariu, consilier in Consiliului de Solutionare a Contestatiilor, acuzat de ANI de incompatibilitate pentru ca a lucrat si in Secretariatul General al Guvernului 

de G.S.     HotNews.ro
Luni, 27 iulie 2015, 14:38 Actualitate | Esenţial

Agentia Nationala de Integritate a constatat a constatat incalcarea regimului juridic al incompatibilitatilor de catre Mihai Prisacariu, fost Consilier de solutionare a contestatiilor in cadrul Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor, intrucat, in perioada 23 februarie 2010 - 29 ianuarie 2014, a detinut, simultan cu functia publica in cadrul C.N.S.C., si functiile de consilier, respectiv Director general al Unitatii Centrale pentru Coordonarea Parteneriatului Public Privat din cadrul Secretariatului General al Guvernului, informeaza un comunicat ANI.

Mihai Prisacariu a detinut functia publica de consilier de solutionare a contestatiilor in cadrul Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor in perioada 12 septembrie 2006 - 29 ianuarie 2014.

Astfel, potrivit ANI, Mihai Prisacariu a incalcat dispozitiile art. 94, alin. (1) si alin. (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003, potrivit carora "Calitatea de functionar public este incompatibila cu orice alta functie publica decat cea in care a fost numit, precum si cu functiile de demnitate publica; Functionarii publici nu pot detine alte functii si nu pot desfasura alte activitati, remunerate sau neremunerate, dupa cum urmeaza [...] in cadrul autoritatilor sau institutiilor publice".

Persoana evaluata a fost informata despre declansarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum si drepturile de care beneficiaza - de a fi asistata sau reprezentata de un avocat si de a prezenta date sau informatii pe care le considera necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris, noteaza Agentia.

Mihai Prisacariu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, in exercitarea dreptului la aparare.

Material sustinut de BCR

VIDEO Antreprenor StartUp Nation / Fondatorul Scolii de Bijuterie Contemporana: Eu nu vin la serviciu, eu vin in propriul meu atelier, in care imi exprim ideile. Ceea ce misca industria asta sunt ideile, nicidecum cifrele

David Sandu s-a ocupat de designul de bijuterii de cand era copil si a invatat pe cont propriu tot ceea ce stie. Assamblage - Scoala de Bijuterie Contemporana a aparut drept consecinta a acestei pasiuni. David face parte dintr-o industrie creativa emergenta, insa atat el, cat si cei care au trecut in ultimii 7 ani pe la bancurile de lucru ale scolii sale se vad adesea nevoiti sa spuna ca fac alte lucruri, pentru ca activitatea lor nu exista intr-un cadru legal.

617 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri