Dosarele de candidatura pentru selectia presedintelui Agentiei Nationale de Integritate (ANI) pot fi depuse pana miercuri, informeaza Agerpres.

Agentia Nationala de IntegritateFoto: Agerpres

Consiliul National de Integritate (CNI) a anuntat, pe 30 iunie, declansarea procedurii de selectie a sefului ANI, functie ramasa vacanta in urma demisiei luiHoria Georgescu, trimis in judecata de DNA in dosarul ANRP.

Concursul pentru ocuparea functiei de presedinte al ANI consta intr-o proba scrisa si in sustinerea unui interviu.

Proba scrisa se va sustine in 24 august, ora 12,00, iar interviul in 11 septembrie, ora 11,00, ambele la sediul Agentiei Nationale de Integritate.

"Dosarele de candidatura se depun pana la data de 22 iulie 2015. Acestea vor contine documentele prevazute la art. 12 din Regulamentul de desfasurare a concursului sau examenului pentru ocuparea functiilor de presedinte si/sau vicepresedinte ai Agentiei Nationale de Integritate, aprobat prin Hotararea CNI nr. 2/ 2007. Planurile de management pe baza carora se vor sustine interviurile se depun la sediul Agentiei, in aceleasi conditii ca dosarele de candidatura, incepand cu data de 24 iulie 2015, pana pe data de 14 august 2015", anunta CNI.