Titularizare 2015. Luni se afiseaza rezultatele

de Carla Dinu     HotNews.ro
Luni, 20 iulie 2015, 8:07 Actualitate | Esenţial

Cadrele didactice care au dat saptamana trecuta examen ca se angajeze intr-o scoala pe perioada nedeterminata afla luni rezultatele. Peste 27.000 de candidati au fost la examenul de titularizare. Ei concureaza pentru doar 4.200 de posturi. 2.528 de posturi libere sunt in mediul urban si 1.661 in mediul rural, potrivit Ministerului Educatiei.

Aproape 5.000 de candidati vor sa ocupe posturi de educatoare/profesori pentru invatamant prescolar.

Isi mai cauta loc de munca 4.110 invatatori, 2.855 profesori de Limba si literatura romana, 2.188 profesori de Educatie fizica si 1.932 profesori de Limba si literatura engleza.

Cele mai multe locuri vacante pentru angajare pe perioada nedeterminata sunt pentru posturile didactice de educatoare (994), invatatori (896) si muzica instrumentala (221).

Rezultate vor fi afisate la sediile inspectoratelor scolare si pe site-ul http://titularizare.edu.ro/2015.

Contestatiile la titularizare se depun la sediile inspectoratelor scolare judetene luni, dupa afisarea rezultatelor, pana la ora 21:00, si marti, 21 iulie, pana la ora 15:00.

Rezultatele finale se afiseaza la sediile inspectoratelor scolare judetene si pe site-ul http://titularizare.edu.ro/2015, in data de 24 iulie.

Repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioada nedeterminata se realizeaza in sedinte publice organizate de centrele de concurs in zilele de 27 si 28 iulie. Pentru angajarea pe perioada nedeterminata (titularizare), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 7 (sapte) atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala la clasa in profilul postului.

Pentru angajarea pe perioada determinata (suplinire), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 5 (cinci) atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala in profilul postului. Candidatii care au obtinut cel putin media 5 la inspectiile la clasa in profilul postului, in cadrul examenului national de definitivare in invatamant, sesiunea 2015, au avut posibilitatea sa foloseasca acest rezultat si in cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate in unitatile de invatamant preuniversitar, sesiunea 2015.

Material sustinut de BCR

VIDEO Antreprenor StartUp Nation / Fondatorul Scolii de Bijuterie Contemporana: Eu nu vin la serviciu, eu vin in propriul meu atelier, in care imi exprim ideile. Ceea ce misca industria asta sunt ideile, nicidecum cifrele

David Sandu s-a ocupat de designul de bijuterii de cand era copil si a invatat pe cont propriu tot ceea ce stie. Assamblage - Scoala de Bijuterie Contemporana a aparut drept consecinta a acestei pasiuni. David face parte dintr-o industrie creativa emergenta, insa atat el, cat si cei care au trecut in ultimii 7 ani pe la bancurile de lucru ale scolii sale se vad adesea nevoiti sa spuna ca fac alte lucruri, pentru ca activitatea lor nu exista intr-un cadru legal.

3689 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri