Un barbat din comuna suceveana Malini, care a intrat, sambata dupa-amiaza, intr-o locuinta din aceeasi localitate, a furat mai multe bunuri pe care le-a pus intr-un sac, dar, din cauza ca era baut, a adormit in holul locuintei, fiind gasit de catre proprietari, informeaza Mediafax.

Potrivit Politiei Judetene Suceava, politistii au fost sesizati, sambata seara, de un barbat din Malini ca a gasit in locuinta sa un barbat care incerca sa-i fure mai multe bunuri.

Astfel, proprietarul locuintei a plecat de acasa sambata dimineata, impreuna cu sotia, iar cand s-au intors, in jurul orei 18.00, au gasit un geam al locuintei spart. Cand au intrat in casa, au gasit un barbat in varsta de 44 ani, din aceeasi localitate, dormind in holul locuintei, avand asupra lui un sac cu scule electrice si mai multe sacose cu produse alimentare, bunuri ce apartineau proprietarilor locuintei respective.

Politistii au stabilit ca hotul a intrat in locuinta dupa ce a spart un geam, a furat mai multe bunuri, insa din cauza starii avansate de ebrietate a adormit in holul locuintei.

In prezent, barbatul este cercetat pentru tentativa de furt calificat.