Guvernul a aprobat deschiderea punctului de trecere a frontierei Nadlac II– Csanadpalota

de CP     HotNews.ro
Miercuri, 8 iulie 2015, 13:30 Actualitate | Esenţial

Guvernul a aprobat miercuri printr-o Hotarare, deschiderea punctului de trecere a frontierei Nadlac II (Romania)- Csanadpalota (Ungaria) pentru traficul international de persoane si marfuri. Conform acestei Hotarari, prin punctul de trecere al frontierei Nadlac II- Csanadpalota este interzis transportul de marfuri care trebuie supus controlului fitosanitar si veterinar, transportul de marfuri periculoase, precum si tranzitul vehiculelor lente, informeaza Guvernul.

O alta Hotarare adoptata astazi de Executiv, stabileste suplimentarea bugetului MAI, pentru Inspectoratul General al Politiei de Frontiera, pentru achizitionarea de echipamente necesare completarii dotarii si operationalizarii Punctului de trecere a frontierei  Nadlac II (Romania)- Csanadpalota (Ungaria). Suma totala destinata acestuia este de 280.000 lei si este asigurata din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2015.

In programul pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din Romania, Guvernul Romaniei prin Ministerul Transporturilor- Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S.A., a promovat Investitia Autostrada Nadlac-Arad, si drum de legatura, care face parte din Reteaua- Europeana de Transport (TEN-T), ce tranverseaza tara noastra avand ca obiectuiv conexiunea intre Autostrada (A1) si Autostrada (M43), precum si amenajarea Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II (Romania) ¬ Csanadpalota (Ungaria).

In prezent, intre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Ungare este in vigoare Acordul semnat la Bucuresti, la 21 decembrie 2006, pentru aplicarea Conventiei dintre Romania si Republica Ungara privind controlul traficului rutier si feroviar, semnata la Bucuresti la 27 aprilie 2004.


Citeste mai multe despre   
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

2682 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version