Beats by Dr. Dre este considerata cea mai populara gama superioara de casti din lume. A fost lansata de catre muzicianul american impreuna cu unul din cei mai importanti oameni din industria muzicala americana, Jimmy Iovine.

Toni DelacoFoto: Delaco

In numai 2 ani de zile, din 2010 in 2012, Beats a vandut casti in valoare de peste 1 miliard de dolari. Iar in 2013, 59% din piata de casti din SUA era detinuta de Beats, un succes increbibil care se bazeaza pe superbul design al acestora, dar si pe sustinerea acordata de superstaruri ca Lady Gaga, Pharell sau Lyl Wayne.

O pereche de casti costa in jur de 200 de dolari, dar ubicuitatea lor in Statele Unite demonstreaza ca fanii nu se uita la bani atunci cind este vorba de calitate.

Toni Delaco, la rindul sau un mare fan al gadgeturilor care reusesc sa iti aduca muzica mai aproape, a inceput o campanie promotionala care ofera prin tragere la sorti 5 casti pe saptamina pana pe 30 august 2015!

Intra in galeria fanilor Beats alaturi de Neymar, Serena Williams, Bastian Schweinsteiger sau Lebron James. Cumpara cascavalul Delaco, trimite codurile tale prin SMS sau Whatsapp la 0725 BRANZA (272692) sau intr-un mesaj privat pe www.facebook.com/fanbranza si cele mai populare casti de lux din lume ar putea sa fie ale tale.

Caci vorba lui Toni Delaco: Se vede dupa casti cind stai bine pecascaval.