Sapte persoane, intre care trei copii, din judetul Arad, au suferit, sambata, o toxiinfectie alimentara dupa ce au mancat la un restaurant din statiunea Paltinis, judetul Sibiu, mai multe echipaje medicale intervenind pentru a le acorda primul ajutor., transmite Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu, Diana Lazar, a declarat ca mai multi turisti din judetul Arad au suferit o toxiinfectie alimentara dupa ce au mancat la un restaurant din statiunea Paltinis.

"Este vorba despre patru adulti si trei copii care acuza greturi, varsaturi si dureri de abdomen. Din primele informatii starea lor este stabila, fiind constienti", a declarat Diana Lazar.

Potrivit acesteia, echipaje de medici de la SMURD Sibiu si Serviciul Judetean de Ambulanta Sibiu s-au deplasat la Paltinis pentru a acorda primul ajutor celor sapte turisti.

Diana Lazar a spus ca, in functie de evaluarea intiala, medicii vor decide daca se impune sau nu transportul pacientilor la spitale din Sibiu.

Restaurantul la care s-a produs incidentul urmeaza sa fie verificat de autoritati.