Luni, vremea va fi in general instabila in regiunile sud-vestice, in zonele montane si submontane, iar noaptea si in vest si nord-vest, unde vor fi innorari temporar accentuate, local averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, informeaza Mediafax.

In restul tarii cerul va fi variabil. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22...23 de grade in depresiuni si in zona subcarpatica si 29 de grade, izolat, in vest si sud-est, iar cele minime, in general, intre 10 si 18 grade.

La Bucuresti, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade, iar cea minima va fi de 15...17 grade.

Marti, vremea va fi in general instabila in regiunile din jumatatea vestica a tarii si in zona de munte, unde mai ales in cursul zilei, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spatii restranse, mai ales in Moldova. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 29 de grade, iar cele minime, in general, intre 12 si 18 grade.