Vremea va fi racoroasa in toata tara. Cerul va fi mai mult noros in regiunile sudice si centrale unde pe parcursul zilei ploile vor fi frecvente si local insemnate cantitativ. In sudul Transilvaniei, in zona Carpatilor Meridionali si in nordul Munteniei se cumula peste 20 l/mp si pe arii restanse peste 50...70 l/mp, informeaza Mediafax.

In restul teritoriului, in prima parte a intervalului vor fi innorari temporare si va ploua local, mai ales la munte, apoi cerul va deveni variabil. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile estice, in extremitatea de sud-vest si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 si 25 de grade, izolat mai ridicate in estul tarii, iar cele minime intre 8 si 18 grade.

Bucuresti

Vremea va fi instabila si racoroasa. Cerul va fi noros si va ploua moderat cantitativ. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 21...22 de grade, iar cea minima de 13...14 grade.

La munte

Vremea va fi racoroasa. Cerul va fi mai mult noros in prima parte a intervalului, cand va ploua pe arii relativ extinse, iar in zona Carpatilor Meridionali se vor cumula cantitati de apa mai insemnate ce vor depasi 20 l/mp si pe arii restanse chiar 50...70 l/mp, apoi treptat se va degaja devenind variabil. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane.

La mare

Vremea va fi in general instabila si se va raci fata de ziua precedenta. Cerul va fi temporar noros si vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla in general moderat. Temperaturile maxime vor fi de 23 si 25 de grade, iar cele minime intre 17¬18 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 20 si 22 de grade.