Flavia Ciocodescu, soacra fostului trezorier al PNL Vlad Moisescu a sosit miercuri dimineata la sediul DNA Ploiesti, aceasta evitand sa dea vreo declaratie jurnalistilor prezenti.

Potrivit unor surse judiciare,procurorii au descoperit un contract incheiat la notar prin care soacra lui Vlad Moisescu, implicat in dosarul lui Andrei Chiliman, a imprumutat-o pe sotia lui Moisescu cu 670 milioane de euro, contract suspectat de procurorii DNA ca fiind fictiv. Este posibil, potrivit unor surse, ca sumele efective sa fie mult mai mici.

Vlad Moisescu a declarat luni la iesirea de la DNA Ploiesti ca suma de 670 mil. euro din contractul intre sotia si soacra sa este o "eroare materiala de denominare". "Nu exista acesti bani, pentru numele lui Dumnezeu!", a raspuns el la insistentele jurnalistilor

El a spus ca acel contract este intre doua persoane private si nu are "absolut nicio legatura" cu Primaria Sector 1 sau cu PNL.

Sebastian Ghita a declarat, miercuri, la intrarea la DNA Ploiesti ca nu stie de ce a fost chemat si daca a fost extinsa urmarirea penala si ca spera "sa nu se intample lucruri rele", adaugand: "Nu m-am gandit ca vin sa o caut pe soacra lui Moisescu".