Conferinta despre Securitatea cibernetica organizata de Cursdeguvernare.ro

de RH     HotNews.ro
Luni, 22 iunie 2015, 12:49 Actualitate | Esenţial

Publicația cursdeguvernare.ro, împreună cu PwC Romania, organizează săptămâna viitoare conferința  ”Securitatea cibernetică: a cetățeanului, a companiei, a țării”.

Conferința se bucură de parteneriatul AmCham și de sprijinul IBR și este programată să aibă loc miercuri, 24 iunie 2015, între orele 10:00 și 13:45, la sediul Institutului Bancar Român (IBR), (intrarea din Aleea Negru Vodă nr. 3), București.

Lumea civilizată a rezolvat problema insecurității ieșitului seara, după ora 21:00, pe stradă. Rămâne, însă, o provocare siguranța în care călătorim în spațiul virtual, sau de-a lungul relațiilor personale, sau de afaceri, sau naționale : acolo unde ostilitatea nu conoaște nici spațiul, nici nesiguranța fizică și nici chipurile agresorilor. Față de viața personală, față de atu-urile companiei, față de stabilitatea instituțiilor unui stat – într-un moment istoric și geopolitic de răscruce. Căci va veni o vreme în care fiecare dintre noi – cetățeni, companii, instituții – vom fi responsabili de modul în care ne securizăm cele mai sensibile zone ale vieții și activităților noastre, pentru că de ele depind cele ale celorlalți.

Este motivul pentru care, o conferință cu tema securității cibernetice trebuie să ne preocupe măcar cât ne preocupă riscul de-a ieși, într-o lume ostilă, noaptea pe stradă.

Participarea la eveniment este liberă, companiile și instituțiile pot desemna mai mulți reprezentanți să participe, cu condiția unei confirmări la adresa conferinte@cursdeguvernare.ro.

Alte conferințe și teme ale evenimentelor din seria ”Conferințele cursdeguvernare.ro” pot fi urmărite AICI_LINK.

Agenda conferinței

9:30 : Primirea invitaților

10:00 – Începerea conferinței

Moderator: Corneliu Dorobăț – expert IT al Băncii Naționale a României

Panel 1:       10:00 – 11,50:

Conjunctura cyber life & cyber activity & cyber policy

1- Kostas Loukas – CEO Microsoft Romania – din partea AmCham

2- Florin Cosmoiu – șeful Centrului Cyberint din cadrul SRI

3- Iulian Chifu – fost consilier prezidențial pentru afaceri strategice, securitate și politică externă, director al Centrului de Prevenire a Conflictelor

4-Mircea Grigoraș – Directorul general adjunct al Centrului Național de Răspuns la Incidentele de Natură Cibernetică – CERT – RO

Q & A

11: 50 – 12:10 – Pauză de cafea

Panel 2:   12:10 – 13:30

What how to do

5- Mircea Bozga – Partner, Risk Assurance Solutions PwC Romania

6- Fountoulakis Angelos – Director ICT, Telekom Romania

7- Nicolae Marin – Director, Directia Antifrauda si Securitate la Banca Transilvania

Q & A

13,30 – Cocktail


Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

461 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri