Luni, vremea va deveni in general frumoasa, iar ziua va fi mai calda decat precedenta in cea mai mare parte a tarii, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in extremitatea de sud-est, iar dupa-amiaza si in zonele montane si submontane unde pe arii restranse vor fi ploi de scurta durata.

Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 27 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, mai mici in depresiuni, spre 3 grade.

La Bucuresti

Luni, vremea va deveni predominant frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 24...25 de grade, iar cea minima de 13...14 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.

In tara

Marti, vremea va fi in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare ziua la munte si pe litoral unde cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe, dar mai accentuate noaptea in vest si nord-vest unde va ploua pe arii restranse. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in Banat, in Crisana si in zona montana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 30 de grade, iar cele minime intre 9 si 18 grade, mai scazute in depresiunile intramontane, spre 5 grade.