UPDATE Procurorii DNA Ploiesti au prelungit marti cu inca 60 de zile masura controlului judiciar dispusa fata de deputatul Sebastian Ghita, urmarit penal in dosarul de fraudare a fondurilor europene al lui Iulian Hertanu, informeaza Agerpres.

Sebastian GhitaFoto: HotNews / DP

La iesirea din sediul DNA, Ghita a refuzat sa faca declaratii, cu toate ca la intrare s-a declarat nemultumit de ceea ce i se intampla, promitand declaratii ample.

Deputatul Sebastian Ghita a declarat marti dimineata la inainte sa intre in sediul DNA Ploiesti,raspunzand unor intrebari, ca lucrurile i se par "foarte ciudate".

"Mi se par foarte ciudate lucrurile cum se intampla ele si dupa ce voi iesi de la domnul procuror intentionez sa va dau explicatii mai ample despre ceea ce se intampla. Va promit ca imediat dupa ce ies veti avea ce auzi", a declarat Sebastian Ghita.

Procurorii anticoruptie de la Ploiesti au dispus tot in cursul zilei de marti prelungirea controlului judiciar fata de deputatul Vlad Cosma si tatal acestuia, presedintele Consiliului Judetean Prahova Mircea Cosma.