Premierul Victor Ponta se afla in Turcia, pentru a se opera la genunchiul stang, la care s-a accidentat in urma unui meci de baschet, au declarat surse oficiale pentru Mediafax.

Victor Ponta jucand baschetFoto: Agerpres

In perioada in care premierul lipseste din tara, atributiile Guvernului sunt coordonate de catre vicepremierul Gabriel Oprea.

Joi, premierul Victor Ponta a fost la Spitalul Militar Central din Bucuresti, pentru un control la genunchi, iar in urma investigatiilor medicii i-au recomandat o interventie chirurgicala.

Premierul Ponta a fost la un control la Spitalul Militar Central in conditiile in care de aproximativ doua saptamani avea probleme la genunchiul stang.

La spital, premierul a facut o investigatie RMN, in urma careia s-a stabilit ca are un ligament rupt si ii sunt afectate meniscul si cartilagiul.

In urma investigatiilor, medicii i-au recomandat o interventie chirurgicala.

La finele lunii mai, surse apropiate premierului Victor Ponta au declarat, agentiei MEDIAFAX, ca acesta s-a accidentat usor, intr-o zi de duminica, fiind lovit la piciorul stang in timpul unui meci de baschet, medicii recomandandu-i atunci sa evite deplasarile lungi pe jos, pentru un interval de 24-48 de ore.

La scurt timp, premierul a plecat la Tirana, pentru Summit-ul Procesului de Cooperare in Europa de Sud-Est, unde s-a scuzat fata de presedintele Albaniei ca schiopateaza usor, explicandu-i ca s-a accidentat in timpul unui meci de baschet.

"Imi cer scuze, dar am jucat baschet si sunt putin...", i-a spus Ponta presedintelui albanez, aratand spre piciorul stang.