Analistul Radu Magdin, numit la finele anului trecut consilier onorific al premierului Ponta pentru a se ocupa de strategia de comunicare externa a prim-ministrului, a anuntat ca va parasi acest post pentru a se implica intr-un proiect international, in paralel cu proiecte de consultanta in derulare, anunta Mediafax.

Radu MagdinFoto: Arhiva personala

"As vrea sa-i multumesc prim-ministrului roman pentru increderea sa pe parcursul celor mai interesante sase luni din viata mea. A fost o experienta extraordinara si provocatoare sa fiu consultant onorific pe comunicare externa", a anuntat Magdin pe Facebook, precizand ca se va implica intr-un nou proiect international, in paralel cu proiecte de consultanta aflate in derulare.

Analistul Radu Magdin a fost numit de Ponta in postul de consilier onorific in decembrie 2014, din pozitia de CEO al companiei de comunicare Smartlink, pe care o ocupa din 2012.

Presa a relatat ca acesta a mai lucrat la Bruxelles, la Parlamentul European, ca ofiter de presa al grupului PSD, iar ulterior pentru Google, ca manager de politici europene.