Cateva sute de persoane au participat, duminica la pranz, la un miting neautorizat in Piata Victoriei din Bucuresti, in fata sediului Guvernului, cerand demisia lui Victor Ponta din functia de premier. La miting s-a strigat "Demisia!", iar participantii au adus cateva steaguri ale Romaniei. Organizatorii mitingului (Partidul Miscarea Populara) au cerut vineri Primariei Capitalei sa autorizeze mitingul de duminica, insa protestul nu a fost autorizat din cauza ca solicitarea ar fi fost depusa prea tarziu, potrivit Digi 24.

La ora 13:00, doar un mic grup de protestatari se mai afla pe trotuarul din fata muzeului Grigore Antipa, vis a vis de sediul guvernului, in timp ce restul participantilor la miting se indreptau spre autocarele care urmau sa ii duca acasa. Dupa un sfert de ora, cele doua autocare si cinci microbuze au parasit zona si a fost retras si dispozitivul de jandarmi.

Anterior, protestatarii s-a imbrancit cu jandarmii, in incercarea de a bloca traficul in zona, dupa care au plecat spre sediul PSD, pentru ca in final sa revina in Piata Victoriei, in fata muzeului Antipa.

Participantii la miting, care purtau tricouri albe imprimate cu texte anti-guvernamentale au scandat "Demisia" si au arborat bannere pe care au scris "Ponta a promis 1.000.000 de locuri de munca. Ponta a facut 72.000 de someri", "Ponta, pentru noi, este Ceausescu doi!", "Ponta, tara nu-i a ta!".

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Georgian Enache, a declarat duminica, pentru Mediafax, ca reprezentanti ai PMP au declarat la Primaria Capitalei adunarea de dumunica, insa nu au facut acest lucru in termenul legal, astfel ca au primit aviz negativ.

Georgian Enache a precizat ca organizatorii acestei adunari publice vor fi sanctionati pentru ca nu respecta conditiile legale de desfasurare a unei adunari publice.

Un protest asemanator, dar convocat pe retelele de socializare a avut loc vineri , fara incidente.