Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor fata de intervalul anterior. Cerul va fi mai mult senin in majoritatea regiunilor si doar in sud-vest, mai ales dupa-amiaza, vor fi unele innorari, iar in Muntii Banatului si grupele vestice ale Carpatilor Meridionali, izolat, vor fi ploi de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile sud-estice, informeaza Mediafax.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 de grade in sudul litoralului si 31 de grade, izolat, in vestul tarii. Temperaturile minime se vor situa intre 4 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 19 grade in Dealurile de Vest.

Bucuresti

Vremea va fi frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 28...29 de grade, iar cea minima de 12...14 grade.

La munte

Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor fata de intervalul anterior. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza, cand vor fi posibile ploi de scurta durata izolat in Muntii Banatului si in grupele vestice ale Carpatilor Meridionali.Vantul va sufla slab si moderat.

La mare

Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla in general moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 26 de grade, iar cele minime intre 16 si 19 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 19 si 21 grade.

  • Duminica

In tara

Vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca, devenind calda in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in regiunile sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 de grade pe litoral si 32 de grade in vest, iar cele minime se vor situa intre 10 si 20 de grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei spre 4 grade.

La munte

Vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat.

La mare

Vremea se mentine predominant frumoasa. Cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla in general moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 26 de grade, iar cele minime intre 16 si 19 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 19 si 21 de grade.