Vremea va fi calda luni, cu temperaturi in usoara crestere, astfel ca maximele se vor incadra intre 23...24 de grade pe litoral si 29...30 de grade, local, in zonele de campie si podis. Cerul va fi variabil, cu innorari, averse si descarcari electrice dupa-amiaza si seara, pe arii restranse in zona montana si cu totul izolat in rest, informeaza Mediafax.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul ploilor.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade, mai scazute, spre 5 grade, in depresiunile Carpatilor Orientali, unde vor fi conditii de ceata.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza.Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 29...30 de grade, iar cea minima de 14...15 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.

Marti, vremea va fi predominant frumoasa si se va mentine calda.Cerul va fi variabil, cu innorari dupa-amiaza si seara cand, pe arii restranse la deal si la munte si izolat in centru si est vor fi averse si descarcari electrice.

Izolat vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23...24 de grade pe litoral si 30...31 de grade, local, in zonele de campie si podis.

Temperaturile minime vor fi cuprinse, in general, intre 9 si 18 grade.