ROMANIA DIN REGATUL UNIT ep. 16. Dimineata incepe cu o cafea la birou, urmata de teleconferinte cu Singapore si New York. Campania Stirilor PRO TV "Romania din Regatul Unit" vi-i prezinta pe tinerii care fac cariera in sistemul financiar de la Londra.

Cei mai multi au studiat in universitati britanice, unde li s-a acordat tot sprijinul pentru a ajunge in managementul de top din companii multinationale.

Povestea romanilor de succes va continua si duminica, la "Romania, te iubesc!", cand veti putea vedea cum se descurca in Marea Britanie, atat la locul de munca, dar si acasa.

Doua surori plecate din Bucuresti sa studieze la Londra fac la 30 de ani scenarii pentru prevenirea crizei si conduc cu succes departamente bancare din multinationale. Una dintre tinere a lucrat si intr-o banca din Romania, unde spune ca sefii sunt mai putin deschisi la sprijin si colaborare. Duminica, de la ora 18:00, la emisiunea "Romania, te iubesc!" veti vedea si ca unii romani ajung sa-si schimbe identitatea la Londra, ca sa nu le afecteze afacerile.

Citeste mai mult pe Stirile ProTV