Fiscul a vandut joi, la licitatie, apartamentul lui Dan Voiculescu de pe Soseaua Kiseleff din Capitala. Apartamentul de patru camere, cu o suprafata de 224 de metri patrati, a fost adjudecat pentru circa 1,9 milioane de lei, cu peste 500 de mii de lei peste pretul de pornire, potrivit unor surse, citate deDigi24.ro.

ANAF ar fi respins, joi, de la licitatia pentru apartamentul din Kiseleff al lui Dan Voiculescu firma Intact Publishing,motivul fiind acela ca organizatorul licitatiei a considerat ca Voiculescu ar vrea sa reintre in proprietatea imobilului, a scris joi Economica.net, citand surse guvernamentale.

Judecatorii au dispus instituirea unor masuri asiguratorii asupra bunurilor si a sumelor de bani apartinand lui Dan Voiculescu, dupa condamnarea acestuia la 10 ani de inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie in dosarul privatizarii fruduloase a Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

Printre aceste bunuri figureaza si un apartament situat pe Soseaua Dimitrievici Pavel Kiseleff, nr 22, et. 2, ap 6, sector 1, cu o valoare estimata de 250.000 EUR.