Parada carelor alegorice prin statiunea Mamaia va continua si in aceasta vara, evenimentele urmand sa aiba loc in fiecare zi de vineri, incepand din 3 iulie, a anuntat, joi, presedintele Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, Corina Martin, in urma unei intalniri cu proprietarii de cluburi, potrivit Mediafax.

Presedintele Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, Corina Martin, a avut, joi, o intalnire cu proprietarii de cluburi din statiunea Mamaia, in care s-a discutat despre programul evenimentelor de promovare din sezonul estival 2015.

"Cluburile au fost de acord sa continuam parada carelor alegorice. E extrem de important sa stiu parerea proprietarilor de cluburi pentru ca, din punctul nostru de vedere, cluburile sunt un element esential in brandul turistic al statiunii Mamaia, Mamaia fiind statiunea distractiei, a evenimentelor si a clubbing-ului", a declarat, corespondentului Mediafax, Corina Martin.

Ea a precizat ca prima editie din acest sezon estival va avea loc in 3 iulie, parada urmand aiba loc in fiecare zi de vineri, pe parcursul a noua saptamani.

"Cluburile vor participa la parada, iar costurile vor fi acoperite din taxa de promovare. Parada va incepe pe 3 iulie, va fi in ziua de vineri, nu sambata, timp de noua saptamani. Parada se va completa si cu alte evenimente care vor avea loc in Piateta Cazino. Sunt multi organizatori care ni se adreseaza noua, Asociatiei Litoral, pentru ca ei stiu ca noi ne ocupam de evenimente si mai ales dupa ultimele decizii luate de Consiliul Local Constanta este clar ca Asociatiei Litoral ii revine intreaga campanie de promovare. Atat hotelierii, cat si proprietarii de cluburi ne-au cerut sa facem in continuare evenimente si sa ne continuam campania de promovare. Toata lumea e de acord ca evenimentele sunt cele care au contribuit la succesul statiunii Mamaia, in primul rand", a afirmat Corina Martin.

Parada carelor alegorice, urmata de un carnaval in Piateta Cazino, spectacol realizat de cluburile din statiune, a fost principala atractie in Mamaia in ultimii trei ani. Vedeta acestei manifestari era Radu Mazare, care a defilat pe care alegorice purtand diverse costume, fiind, pe rand, spartan, sultan, samurai, maharajah, rege britanic, Ludovic al XIV-lea, Nabucodonosor, Suleyman Magnificul, Cezar, Stefan cel Mare si Ramses al II-lea.

Radu Mazare a fost arestat in 2 aprilie, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii. Ca urmare, in 6 aprilie el a fost suspendat din functie, prin ordin al prefectului, iar in 22 mai el si-a dat demisia din functia de primar al Constantei. De asemenea, el a renuntat la calitatea de membru al PSD.

Luna trecuta, viceprimarul Decebal Fagadau anunta ca Primaria nu se va mai implica in acest an in organizarea carnavalului, considerand ca rolul agentilor economici trebuie sa fie prioritar in promovarea statiunii Mamaia.