Inundatiile inregistrate in ultimele de ore in judetul Salaj au facut prima victimainformeazasalajeanul.ro.Dupa ce au fost inregistrate insemnate pagube materiale, in apele involburate a fost gasit astazi, fara suflare, un barbat din localitatea Vartesca, scrie sursa citata.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, Lucian Jacodi, pompierii care au actionat in zona Ileanda au gasit trupul neinsufletit al unui barbat din localitatea Vartesca,

"O persoana de sex masculin, care avea aproximativ 60 de ani, a fost gasita fara suflare. Este vorba de un barbat din localitatea Vartesca, ce a fost dat disparut marti. Trupul neinsufletit al acestuia a fost gasit miercuri, in Valea Lunga", a spus Lucian Jacodi, purtator de cuvant ISU Salaj, potrivit sursei citate.

Hidrologii au prelungit avertizarea Cod Rosu de inundatii, valabila pe rauri din judetele Salaj si Satu Mare, pana in noaptea de miercuri spre joi, la ora 2.00, si, in acelasi timp, au emis noi atentionari de Cod Galben si Cod Portocaliu, ce expira in dupa-amiaza zilei de joi.