Peste 2.500 de copii au participat sambata la cursa celor mici din cadrul semimaratonului Bucuresti, informeaza Asociatia Bucharest Running Club, organizatorul evenimentului acestui eveniment sportiv, citata de Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cei mai mici inscrisi in competitie la categoria 6-7 ani, baieti si fete au alergat pe distanta de 0,85 km, iar apoi, cei mai mari, 8-12 ani, s-au intrecut pe traseul care a masurat 1,4 km.

Parintii, bunicii, prietenii, dar si numerosi spectatori au facut galerie pentru alergatori, in Piata Constitutiei, din Bucuresti.

Cei mai buni alergatori, care s-au clasat pe locurile 1-5 la fiecare categorie de varsta, au primit din partea organizatorilor si sponsorilor ca premii biciclete, role si echipamente sportive.

Duminica sunt programate cursa populara de 3,5 km, stafeta de 4x5 km, cursa individuala de 10 km si semimaratonul de 21,097 km.

Duminica, dupa festivitatile de premiere, va avea loc a doua editie a concertelor caritabile ''Rock and Run for Life'', sustinute de artisti ambasadori ai semimaratonului Bucuresti.

La toate evenimentele organizate de Asociatia Bucharest Running Club sunt sustinute mai multe organizatii neguvernamentale care au ca scop sprijinirea persoanelor aflate in dificultate, precum si proiecte ecologice.