Procurorii fac, joi dimineata, perchezitii la sediul Consiliului Judetean Caras-Severin, in biroul presedintelui institutiei, Sorin Frunzaverde, si la locuinta acestuia, transmite Digi24.

UPDATE 1: Perchezitiile au loc in legatura cu turul al doilea al alegerilor prezidentiale, a declarat la Digi24 purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Caras Severin.

UPDATE 2: "Eu nu sunt in Resita, dar am aflat de la cei care fac perchezitiile ca sunt perchezitionat pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Nu mi-au spus mai mult la telefon", a declarat corespondentului Mediafax, Sorin Frunzaverde.

Perchezitiile vin la numai o zi dupa ce vicepresedintele Consiliului Judetean Caras Severin, Ionesie Ghiorghioni, a fost arestat preventiv miercuri seara, fiind acuzat de trafic de influenta.

Ionesie Ghiorghioni a fost prins in flagrant de procurorii DNA cand lua 20 000 mita de la o societate comerciala. Procurorii spun ca era o transa dintr-un contract de 20 de milioane de lei acordat preferential de Consiliul Judean pentru reabilitarea sau dezapezirea unor drumuri din Caras Severin.