Vremea va fi in general frumoasa, cu innorari dupa-amiaza si seara la munte si in regiunea de sud-est, temperaturile maxime urmand sa ajunga pana la 27 de grade Celsius miercuri, potrivit prognozei realizate de Administratia Nationala de Meteorologie, citeaza Mediafax.

Marti, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara, cand izolat, indeosebi in sud-est si la munte, vor fi ploi slabe, de scurta durata. In cursul noptii nebulozitatea se va accentua treptat in nord-vestul si nordul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in sud-estul tarii si pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 24 de grade, iar cele minime se vor situa intre 3 si 14 grade.

La Bucuresti, vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in cursul zilei, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 23 de grade, iar cea minima va fi de 9...12 grade.

Miercuri, vremea va continua sa se incalzeasca, devenind usor mai calda decat ar fi normal pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi temporar noros si se vor semnala ploi slabe, de scurta durata si posibil descarcari electrice, dupa-amiaza si seara, izolat, in special in nord si la munte, iar noaptea pe arii restranse in vest si nord-vest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 27 de grade, iar cele minime intre 5 si 16 grade.