​Primarul Gheorghe Nichita juca la intimidare. Ranit in orgoliu, dupa ce a fost parasit de amanta pentru care a divortat, acesta a ordonat, potrivit procurorilor, ca un potential curtezan al femeii sa fie alungat din oras.

Din acelasi dosar, reiese ca Nichita era tentat inclusiv sa isi intimideze fosta partenera, bazandu-se pe ajutorul temutilor interlopi din clanul Corduneanu. Dincolo de aceste detalii stanjenitoare pentru un politician de vaza al PSD, magistratii l-au lasat pe edilul Iasiului sa plece acasa. Si cei doi sefi ai Politiei Locale, care au jucat rolul de informatori personali, au fost plasati sub control judiciar.

Judecatorul Tribunalului Bucuresti nu a considerat ca Nichita reprezinta un pericol social, desi procurorii sunt de parere ca primarul a incalcat grav legea atunci cand le-a ordonat politistilor locali sa ii monitorizeze zi lumina amanta. Detaliile sunt picante. Agentii s-au cazat la aceeasi pensiune cu iubita urmarita ca sa vada daca se intalneste sau nu cu un alt barbat.

Citeste mai mult pe Stirile ProTV