Un fost ofiter al SRI Prahova, Radu Adrian, a afirmat pepagina sa de Facebookfaptul ca s-a intalnit marti cu Traian Basescu si a acuzat ca fostul sef de stat era filat de Serviciul Roman de Informatii “via Coldea”.

Traian Basescu si fostul ofiter SRIFoto: Captura Cancan

“Azi (n. red. marti) m-am intalnit cu fostul presedinte al Romaniei… de fapt singurul presedinte adevarat! Din nefericire acest om care a luptat 10 ani de mandat pentru Romania a avut filaj de la SRI … via Coldea”, a scris pe Facebook Radu Adrian.

“Nu mica a fost mirarea”, sustine acesta, cand Realitatea TV a dat pe post o inregistrare cu intalnirea. El face referire la faptul ca imaginile au fost prezentate de Rares Bogdan si acuza ca realizatorul TV nu i-a raspuns la telefon si la mesaje, desi dorea sa-si spuna punctul de vedere.

Cancana scris ieri ca paparazii publicatiei au “avut surpriza sa dea peste fostul sef al statului” in parcul Herastrau. Cancan informeaza ca intalnirea a durat trei minute.

Adrian Radu mai sustine in postarea sa de pe siteul de socializare ca Traian Basescu este “filat prin ordinul lui Coldea” si, ca sa aiba “aparenta legala, il face prin procuroarea de la DNA care recent l-a chemat la interogatoriu pe Ohanesian”.