Luni, vremea se va mentine calda. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16...17 grade pe litoral si 27 de grade in regiunile sudice, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 4 si 14 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales in partea a doua a zilei si noaptea cand local la munte, in vestul si nordul tarii si izolat in rest vor fi averse, insotite de descarcari electrice si, posibil, grindina.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare in timpul averselor. Dimineata si noaptea, in regiunile estice, vor fi conditii de ceata.

  • La Bucuresti

Vremea se va mentine calda. Temperatura maxima va fi de 25...26 de grade si cea minima de 10...12 grade. Cerul, mai mult senin dimineata, va avea unele innorari dupa-amiaza si noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat.

  • Marti

Vremea va deveni in general instabila, iar valorile termice vor marca o scadere. Cerul va fi noros in jumatatea de vest a tarii, unde pe arii extinse va ploua, iar in restul teritoriului innorarile se vor accentua dupa-amiaza si noaptea si ploile se vor semnala local. Vor fi mai ales averse, insotite de descarcari electrice si, izolat, de grindina, iar in vestul, centrul si nordul tarii, precum si in zonele de deal si de munte, cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 15...20 l/mp si izolat 25...30 l/mp. Vantul va avea unele intensificari in sudul si estul tarii, dar trecator si in timpul ploilor in celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor situa intre 15...16 grade pe litoral si 24...25 de grade in sudul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse intre 6 si 12 grade.