Un grup de membri ai Camerei Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Bucuresti cere revocarea din functie a Dorinei Gont, presedintele Camerei, dar si a vicepresedintelui si a membrilor Colegiului Director. Solicitarea vine dupa ce Dorina Gont, presedintele Camerei Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, a fost arestata preventiv, miercuri, pentru 30 de zile. Dorina Gont fusese retinuta, marti dimineata, alaturi de alte trei persoane, intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de trei milioane de euro. In acelasi dosar a fost arestat preventiv si omul de afaceri Ciprian Nistor.

"In cursul acestei saptamani evenimente foarte grave au afectat reputatia noastra profesionala, astfel incat se impune prezenta tuturor executorilor judecatoresti din Camera noastra la Adunarea generala", arata semnatarii scrisorii.

Semnatarii scrisorii propun celorlalti membri ai Camerei Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Bucuresti modificarea ordinii de zi a urmatoarei sedinte a Adunarii generale, programata pe 24 aprilie, la ora 13:00, astfel:

Punctul I: Revocarea presedintelui Colegiului director, revocarea vicepresedintelui Colegiului director, revocarea membrilor Colegiului director si revocarea reprezentantului Camerei in Consiliul UNEJ.

Punctul II: Alegerea organului de conducere si a reprezentantului Camerei in Consiliul Uniunii.

Punctul III: Stabilirea unei date ulterioare pentru prezentarea rapoartelor de activitate si de gestiune pe anul 2014.