Un barbat in varsta de 78 de ani din comuna vasluiana Tutova a fost prins intre rotile unui tren, dupa ce a incercat sa se urce desi acesta se pusese in miscare, relateaza Agerpres.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui, Mihaela Straub, politistii postului Transport Feroviar (TF) Barlad, aflati la peronul statiei la trecerea trenului regio Tecuci - Iasi, dupa punerea in miscare a trenului, au observat un barbat care alerga paralel cu trenul pentru a se urca.

"Desi mai multe persoane au strigat sa se opreasca, barbatul s-a prins cu mana de balustrada de la al treilea vagon, dar s-a dezechilibrat, fiind tras intre peron si tren. Impiegatul a oprit trenul, deoarece persoana avea picioarele prinse sub roti la ultimul vagon", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Mihaela Straub.

Barbatul, care era constient, a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean si transportat la Spitalul de Urgenta "Elena Beldiman" din Barlad.