Joi, vremea va continua sa se incalzeasca, devenind mai calda decat in mod normal la aceasta data in toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si izolat ploi de scurta durata si posibil descarcari electrice, mai ales seara si noaptea in nordul extrem al tarii, informeaza Mediafax.

Vantul va avea intensificari temporare la munte, iar in cursul zilei, trecator si la cote mai reduse si in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 26 de grade, usor mai scazute pe litoral, iar cele minime se vor incadra in general intre 4 si 12 grade.

LA BUCURESTI

Vremea va continua sa se incalzeasca, devenind mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Maxima termica va fi de 23...24 de grade, iar minima de 7...9 grade. Cerul va fi variabil la senin, iar trecator, pe parcursul zilei, vantul va avea usoare intensificari.

VREMEA IN TARA, vineri, 15 aprilie

Vremea se va mentine mult mai calda decat ar fi normal pentru aceasta data, dar va deveni in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate spre seara si mai ales in cursul noptii la inceput in nord-vest, apoi si in vest, centru, nord si nord-est, unde pe arii relativ extinse se vor semnala averse, izolat insemnate cantitativ, insotite de descarcari electrice.

In restul teritoriului, astfel de fenomene isi pot face aparitia pe spatii restranse, spre sfarsitul intervalului. Spre dimineata, pe crestele inalte ale Carpatilor Orientali se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va prezenta intensificari temporare in majoritatea regiunilor, dar cu viteze mai mari in zona inalta de munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 19 si 27 de grade, iar cele minime intre 5 si 14 grade.