Vineri, vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi, regimul termic diurn devenind apropiat de cel normal pentru aceasta data, in timp ce dimineata si noaptea, in cea mai mare parte a tarii, va fi in continuare racoare, informeaza Mediafax. Cerul va fi mai mult senin, exceptand in cursul zilei jumatatea de vest a tarii, unde vor fi innorari trecatoare, dar probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi extrem de redusa.

Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in prima parte a intervalului pe litoral si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 grade in estul Transilvaniei si 19 grade in Moldova, Transilvania si in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor incadra intre -8 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 8 grade in delta si in Dealurile de Vest. Spre sfarsitul intervalului, local in centrul tarii si pe arii restranse in celelalte regiuni se va produce bruma.

La Bucuresti, vremea va fi frumoasa si se va incalzi, regimul termic diurn devenind apropiat de cel normal pentru aceasta data, dar dimineata si noaptea va fi racoare. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 16...17 grade, iar cea minima de 2...4 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca pana in jurul valorii de 0 grade.

La munte, vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca, regimul termic diurn devenind apropiat de cel normal pentru aceasta data, in timp ce dimineata si noaptea va fi in continuare racoare. Cerul va fi mai mult senin, exceptand in cursul zilei nordul Carpatilor Orientali, grupele vestice ale Carpatilor Meridionali si Carpatii Occidentali, unde vor fi innorari trecatoare, dar probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi extrem de redusa. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in prima parte a intervalului pe creste.