Barbatul gasit mort joi in Bucuresti, in portbagajul autoturismului cu numere de Constanta, se numea Moustafa Haj Saleh. Barbatul, in varsta de 52 de ani, cetatean sirian, era casatorit si avea un copil, scrie cotidianul constantean Cuget Liber. Potrivit unor informatii citate de acest cotidian, barbatul era administratorul Perla Majestic din Olimp. Autoturismul in care a fost gasit mort era masina sa de serviciu.

B1 TV, care citeaza surse anonime, afirma ca barbatul era un apropiat al lui Mohammad Murad si in ancheta se va implica si FBI. Mohammad Murad, contactat telefonic de B1 TV, dezmintit informatia, precizand ca il cunostea pe Saleh, dar nu era un apropiat al sau.

El a confirmat insa ca masina in care a fost gasit mort apartinea unei firme a sa, dar "aceasta masina nu trebuia sa se afle la el".

"Acum cinci sase ani de zile era angajat la noi, dupa care relatia noastra s-a oprit, si-a deschis firma lui", a spus Murad, care a precizat ca se intalnea cu sirianul "poate o data pe luna".

Mohammad Murad a precizat ca s-a dus la politie in luna decembrie anul trecut pentru a raporta disparitia masinii si a omului de afaceri sirian, despre care aflase ca "frecventa cazinouri".

Murad a mai spus ca a auzit ca acesta "avea datorii pe piata" si a "inteles ca a luat niste bani de la camatari".

Mohammad Murad este unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din Romania, avand mai multe hoteluri in Bucuresti si la mare. Pe langa lantul hotelier Phoenicia, Mohammad Murad mai detine lantul de restaurante Spring Time si fabrica de conserve Mandy si are investitii in domeniul imobiliar.

Reamintim ca un cadavru a fost gasit miercuri in portbagajul unei masini cu numar de inmatriculare de Constanta, parcata in cartierul bucurestean Pantelimon.

O echipa de muncitori schimba borduri si a incercat sa mute o masina care era parcata la marginea drumului, moment in care au simtit un miros greu.

Muncitorii au chemat politia care a descoperit ca in portbagajul autoturismului cu numar de inmatriculare de Constanta se afla o valiza mare, infasurata in plastic. In valiza era cadavrul unei persoane, potrivit sursei citate.

Locuitorii din zona au afirmat ca masina era parcata de cateva saptamani in acel loc.

Surse din cadrul Politiei Capitalei, citate de Cuget Liber, spun ca sirianul ar fi fost dat disparut de familie la sfarsitul anului trecut.