Luni, la Palatul Elisabeta, va avea loc un eveniment de prezentare a unor produse de ciocolata "cu nume regal", realizate de compania Kandia Dulce, informeaza un comunicat difuzat de biroul de presa al Casei Regale. Astfel, in cadrul evenimentului vor fi prezentate ciocolata cu lapte "Alteta Sa Regala Principesa Margareta", ciocolata amaruie "Alteta Sa Regala Principele Radu", cu 55% cacao, precum si ciocolata amaruie "Castelul Peles", cu 75% cacao.

Principesa Margareta si Principele RaduFoto: Casa Regala a Romaniei

"Palatul Elisabeta va gazdui, luni, 6 aprilie 2015, la ora 16.30, evenimentul de prezentare a primelor produse de ciocolata cu nume regal realizate de compania Kandia Dulce. Evenimentul se va desfasura in prezenta Altetelor Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu. Compania Kandia Dulce va prezenta gama de tablete de ciocolata "Kandia Regal", o incununare a celor o suta douazeci si cinci de ani de istorie comuna a Casei Regale a Romaniei si a primei fabrici de ciocolata din tara noastra. Astfel, vor fi prezentate, in premiera, ciocolata cu lapte "Alteta Sa Regala Principesa Margareta", ciocolata amaruie "Alteta Sa Regala Principele Radu", cu 55% cacao, precum si ciocolata amaruie "Castelul Peles", cu 75% cacao", se precizeaza in comunicat.

Acesta aminteste ca, "incepand din 30 noiembrie 2014, compania Kandia Dulce a devenit Furnizor al Casei Regale a Romaniei, titlu acordat de catre Majestatea Sa Regele Mihai I."

Comunicatul mentioneaza totodata ca evenimentul de la Palatul Elisabeta va celebra "inceperea Saptamanii Mari a Pastelui". "Cu aceasta ocazie, vor sustine un recital de muzica clasica bursierii programului "Tinere Talente" desfasurat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei. De asemenea, la eveniment vor participa tineri si varstnici, beneficiari ai Centrului Comunitar "Generatii" al Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, precum si reprezentanti ai mediului de afaceri", arara sursa citata.