Sambata, valorile termice diurne vor caracteriza o vreme rece pentru aceasta data, cu temperaturi maxime intre 8 si 14 grade. Cerul va fi mai mult noros si va ploua in cea mai mare parte a tarii. La munte, la peste 1800 m, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare, informeaza Mediafax.

In sudul, centrul si estul teritoriului, cantitatile de apa vor depasi, in 24 de ore, local 15...20 l/mp si izolat 30...40 l/mp. Vantul va avea unele intensificari la munte, iar trecator in Banat, Crisana si in regiunile sud-estice. Temperaturile minime se vor incadra intre 2 si 9 grade.

Bucuresti

Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 11 grade, iar cea minima de 6...7 grade.

Munte

Vremea va continua sa se raceasca in cea mai mare parte a zonei montane. Cerul va fi mai mult noros si pe arii extinse va ploua, iar cantitatile de precipitatii vor fi mai insemnate. La peste 1800 m altitudine, mai ales in a doua parte a intervalului, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea unele intensificari.

Duminica

Vremea se va mentine mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data, iar temperaturile maxime se vor incadra intre 6 grade in nordul Moldovei si estul Transilvaniei si 14 grade in Campia de Vest. In vestul si nord-vestul tarii cerul va deveni treptat variabil, dar in rest innorarile vor persista si, mai ales in cursul zilei, va ploua pe arii extinse. In zona montana inalta, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va prezenta unele intensificari in sud-vestul teritoriului, precum si la munte si numai izolat in celelalte regiuni. Temperaturile minime se vor situa intre 1 si 7 grade.

Munte

Vremea va fi in continuare rece pentru aceasta perioada. Cerul va fi mai mult noros si, pe arii relativ extinse, vor cadea precipitatii, mixte ziua si predominant sub forma de ninsoare in cursul noptii. Vantul va avea intensificari temporare, mai ales in zona inalta.