Miercuri, vremea va deveni mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, cu deosebire in nord-vestul si in centrul tarii, anunta Mediafax. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade, usor mai scazute pe litoral, iar cele minime se vor situa intre -2 si 9 grade.

Cerul se va innora treptat dinspre sud-vestul teritoriului, astfel incat va ploua in general slab, mai ales noaptea, local in Banat si Oltenia si pe arii restranse in Crisana, Transilvania, Maramures si Muntenia. In Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali, la altitudini mari, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare in toate regiunile, vitezele mai mari fiind in sudul Banatului si la munte. In primele ore ale zilei, in zonele joase va mai fi ceata.

La Bucuresti, cerul va fi variabil, cu conditii de ceata la inceputul zilei si innorari noaptea, cand trecator este posibil sa ploua slab. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 14 grade, iar cea minima va fi de 3...4 grade.

Joi, vremea va fi in general frumoasa si mai calda decat in mod normal pentru aceasta data, chiar deosebit de calda in regiunile vestice, nord-vestice si centrale. Cerul va fi variabil si doar in cursul noptii nebulozitatea se va accentua treptat in sud-vestul si sudul tarii, unde izolat va ploua slab.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, iar in cursul zilei local in Banat, Crisana si Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 22 de grade, usor mai mici pe litoral, iar cele minime se vor incadra intre 0 si 10 grade.