Fostul patron al Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a mers marti dimineata la DNA, singur, fara a fi insotit de avocati. El nu a vrut sa faca nicio declaratie presei, transmite Digi 24.

Omul de afaceri a declarat in urma cu cateva zile ca a facut plangerea la DNA impotriva presedintelui FRF, Razvan Burleanu, legat de modul in care FRF a reziliat contractul cu fostul selectioner Victor Piturca, fara ca acesta sa achite despagubiri.

"Eu am facut plangerea la DNA impotriva lui Burleanu. Pentru ca ar fi trebuit sa-i ia banii lui Piturca, care a luat cinci milioane de euro, si el l-a lasat sa plece asa... Chiar daca a fost sau nu a fost trecuta decizia de a modifica acel contract al lui Piturca prin Comitetul Executiv, tot va face puscarie. Burleanu a pagubit Federatia Romana de Fotbal cu cel putin un milion de euro. E vorba de o infractiune de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave. In plus, eu suspectez ca e vorba si de coruptie, dar nu am dovezi. Banuiesc ca s-a platit o suma de bani la negru", a declarat Adrian Mititelu.

Directia Nationala Anticoruptie a inceput urmarirea penala in rem cu privire la rezilierea contractului dintre Federatia Romana de Fotbal (FRF) si Victor Piturca, fara ca fostul selectioner al echipei nationale sa achite despagubiri.

Pe de alta parte, Adrian Mititelu, a fost trimis in judecata in octombrie 2014, alaturi de mai multi complici, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul total adus bugetului statului fiind, potrivit anchetatorilor, de peste cinci milioane de euro.