Jurnalistii brasoveni au surprins momentul in care dintr-o Dacie Papuc, ambulanta unui spital din oras, coboara cinci persoane: soferul, asistenta si trei pacienti. Primul pacient coboara de pe bancheta din spate si ceilalti doi din locul destinat targii, noteaza BrasovulTau.ro.

Pacientii coboara din ambulanta la un spital din BrasovFoto: Captura YouTube

Carmen Neculoiu, directorul medical al spitalului, a declarat, dupa ce imaginile au ajuns in presa, ca pacientii care nu sunt in stare grava pot fi transportati cu respectiva masina.

"Acesti pacienti sunt deplasabili. De exemplu, daca avem nevoie de un consult oftalmologic sau ORL, acesti pacienti sunt adusi aici. Este o masina a spitalulului judetean", a spus Carmen Neculoiu.

Intrebata daca a vazut cum arata masina in care erau transportati pacientii, Neculoiu a spus "o stiu, suntem in procedurile de achizitie a unei noi masini pentru spitalul judetean".

In ceea ce priveste pacientii, aceasta a declarat ca s-a informat si a constatat ca pacientii din imagini nu aveau nevoie de targa, precizand insa ca cei nedeplasabili beneficiaza de ambulanta.