Miercuri, vremea se va mentine calda pentru aceasta data. Ziua cerul va fi variabil, cu innorari temporare in jumatatea de vest a tarii, insa doar izolat, spre seara, vor cadea precipitatii slabe, mixte, in Maramures si posibil in nordul Crisanei si al Moldovei, precum si in zona Carpatilor Occidentali si nordul Carpatilor Orientali, informeza Mediafax.

Vantul va avea usoare intensificari in Dobrogea, Crisana, sudul Banatului si la munte. Noaptea innorarile se vor accentua treptat in toata tara. Vor fi precipitatii, mai ales sub forma de ploaie in Oltenia, mixte in Banat si izolat in Crisana si posibil si in Muntenia si Transilvania. In zona montana, local, vor predomina ninsorile.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Oltenia, la munte si cu totul izolat in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 13 grade, iar cele minime intre -5 si 4 grade, mai scazute in depresiuni.

In Bucuresti, vremea se va mentine calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, mai mult noros seara si noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 11...12 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 0 grade.

Joi, vremea va fi inchisa si se va raci fata de intervalul precedent, mai ales la valorile diurne. Vor cadea precipitatii, ziua mai ales in jumatatea de vest a tarii, iar seara si noaptea in toate regiunile. Acestea vor fi sub forma de ploaie in Dobrogea, predominant sub forma de ploaie in sudul Olteniei, al Moldovei si in zona de campie a Munteniei, in timp ce in restul teritoriului vor fi mixte in prima parte a intervalului, apoi mai ales ninsori. Cantitatile de apa, pe arii restranse, vor fi importante, mai ales in sud-vestul tarii, la deal si la munte.

Temporar vantul va prezenta intensificari in majoritatea regiunilor, dar cu precadere in sud si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 10 grade, iar cele minime se vor incadra intre -5 si 5 grade.