Povestea ei spusa de elevi…

Anunt umanitarFoto: Hotnews

Se spune ca oamenii buni au parte de lucruri bune in viata, dar si de obstacole pentru a se autodepasi, pentru a deveni mai puternici. Alexandra Sfirlogea este consilier psihologic in Colegiul National "Grigore Moisil" din Bucuresti. Dar pentru unii dintre noi este mai mult decat atat. Este persoana care ne-a ajutat, pe fiecare in parte, la nevoie. Este cea care ne-a invatat sa fim uniti, este cea care ne-a invatat sa fim oameni, sa invatam din greseli, sa facem fata obstacolelor si sa trecem peste piedicile care au aparut in calea noastra atat in perioada in care am fost liceeni, cat si dupa absolvirea acestuia.

Impreuna pentru Alexandra

Impreuna pentru Alexandra

Foto: Hotnews

Este cea care, doar de dragul nostru, a organizat nenumarate excursii pentru a investi in noi ca oameni si cea care ne-a indrumat in derularea multor proiecte pentru a ne dezvolta si a ne stimula pe plan profesional. A fost langa noi atat la bine, cat si la greu. Acum, este randul nostru sa fim aproape de ea. Noi, elevii slefuiti de ea, alaturi de oricine dispus sa ajute, ne putem mobiliza pentru a o ajuta sa depaseasca cel mai mare obstacol al vietii sale.

Sfirlogea Maria Alexandra a fost diagnosticata cu metastaze osoase dupa apropape 6 luni in care a fost plimbata de la un doctor la altul deoarece nu au putut sa-i puna un diagnostic corect.

Boala s-a agravat, aproape nu se mai poate deplasa iar durerile au devenit insuportabile. Un doctor austriac i-a redat speranta spunandu-i ca se poate opera in Viena , aceasta fiind singura sansa, singura solutie.

Alexandra mai are nevoie de 30 de mii de euro pentru a castiga lupta!

Costuri tratament

Costuri tratament

Foto: Hotnews

O puteti ajuta pe Alexandra cu donatii in urmatoarele conturi deschise pe numele Sfirlogea Maria Alexandra la Banca Romaneasca:

Cont in LEI: RO11BRMA0999100068254434

Cont in EURO: RO11BRMA0999100068254628

Cont in USD: RO11BRMA0999100068255016

Mai multe informatii aici:

https://www.facebook.com/ImpreunapentruAlexandraSfirlogea?pnref=story

https://campaniajutasitu.wordpress.com/