Cinci persoane au fost transportate la spital, marti dupa-amiaza, in urma unui accident produs la iesirea din orasul aradean Curtici, dupa ce un autobuz in care se aflau 36 de pasageri s-a ciocnit cu un microbuz, anunta Mediafax. Accidentul a avut loc pe DN 792 C, la iesirea din orasul Curtici spre localitatea Dorobanti. Ranitii au fost preluati de ambulante si transportati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, medicii spunand ca au contuzii si leziuni usoare.Potrivit politistilor, in autobuz se aflau 36 de pasageri, iar in microbuz, 18 persoane.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Arad, Ovidiu Liber, pe marginea drumului stationa un automarfar, care avea probleme tehnice, iar cand soferul microbuzului a incetinit pentru a incerca sa-l depaseasca a fost lovit din spate de un autobuz. "In urma impactului, microbuzul a fost proiectat in remorca automarfarului, iar cinci persoane din microbuz au fost ranite. O a sasea persoana a lesinat, probabil in urma unui atac de panica, dar nu a suferit rani", a declarat Ovidiu Liber.

Soferul autobuzului ar putea fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa, fiind considerat vinovat de producerea accidentului pentru ca nu a pastrat distanta corespunzatoare in mers fata de vehiculul aflat in fata, astfel ca nu a putut frana la timp pentru a evita impactul.